Translate

dilluns, 12 de gener del 2009

MARWAN

Encara hi ha coses que poden sorprendre'm. Avui he descobert una petita joia. Es un moment dur per molts civils palestins que no saben si demà veuran la llum del dia que começa. Per sort hi ha gent que no calla davant de la masacre.

2 comentaris:

JOAN ha dit...

Eis germaneta!!

Vex k per fi actualitzes el teu blog, i a més amb una gran entrada;
Primer per el tema de l'entrada, aquest genocidi que el sistema observa impassible mentre el poble de nou amb mirada inteligent, com davant la guerra d'Iraq, condemna. No volem callar, no volem ser complices de tanta sang ni tenim ganes d'empassar i sincerament em poso en el sac dels que no faran callar de cap manera perque per això val la pena lluitar, val la pena no callar!!!

El segon motiu xulo d l'entrada és la promoció d'un artista com Marwan k e conegut uns minuts més tard que tú i que té el compromís en la seva boca!!

Res més k veig k me allargat mol!!!

Petonets^^

JOAN ha dit...

x cert!! M'he olbidat d dir k entre l'associació d'estudiants i tot plegat, em vex envoltat del tema d Palestina tot el dia, gairebé tot el que faig té realació am el tema i... el meu taller de somnis, encara que de forma simbòlica, metafòrica, a tancat la producció de somnis xl genocidi actual.