Translate

diumenge, 30 de gener del 2011

Regalar-te un somriure val la pena


Una bona amiga em recorda cada dia que cal lluitar per la vida, que cal agafar-se ben fort a la montanya rusa que avegades és el nostre dia a dia.
És una de les persones més valentes que conec, ha decidit no quedar-se aturada i camina a pas lleuger i busca la llum en tot allò que fa.
Ja tenim aquí el cartell d'una idea que va començar dolçament i ha acabat sent un ambiciós projecte.
Si en voleu saber més:


Lucha incansable para combatir el Crohn

CROHN-IK es un proyecto cuya finalidad es dar a conocer la enfermedad y los enfermos de Crohn mediante acciones divulgativas, conciertos, exposiciones y actos c...ulturales que nos permitan a la vez recaudar fondos que se destinarán íntegramente a nuevas investigaciones de tratamientos para el Crohn. Las primeras acciones que hemos emprendido son un recopilatorio de fotos de gente en actitud de rechazo hacia la enfermedad, podeis verlas en el álbum "Y TU? COMO RECHAZAS AL CROHN???" en el grupo http://www.facebook.com/pages/Crohn-ik-Que-te-den/130882603632855 y un concierto cuyos beneficios se destinarán exclusivamente al departamento de investigación del Hospital Clínic de Barcelona, concierto que tendrá lugar el próximo 22 de febrero de 2011 en la Sala Luz de Gas de Barcelona Gracias a todos por vuestro apoyo!


1 comentari:

JOAN ha dit...

em fa molt feliç, immensament haver pogut posar un petitet gra de sorra en aquest projecte, que camina per si sol per ser original i sentit, treballat i solidari!!

ens veiem tots plegats el dia 22 a la sala Luz de Gas!!